Op het moment van het schrijven van dit artikel heeft de overheid maatregelen aangekondigd in verband met het Corona-virus (ook wel COVID-19 genoemd). Vandaag is het Corona maar natuurlijk kunnen het ook andere oorzaken zijn waardoor het onzeker is of het feest kan doorgaan. Dus hierbij de grote vraag: Wat doe je eraan? Laatste update:

De vraag is gesteld en het antwoord was een volmondige “JA!”. En nu komt de tweede vraag: wat kost het eigenlijk? Hier is alvast het korte antwoord: Trouwen kan al zo simpel en goedkoop (praktisch bijna gratis) maar je betaalt voor keuzevrijheid en gewenste extra’s. Hier volgt alvast een ruwe schets van de dingen om

De openingsdans is altijd bijzonder (en een beetje spannend). Het is immers de allereerst keer dat jullie als getrouwde partners tegenover familie en vrienden de dansvloer betreden. Maar wat zijn de eigenlijk de mogelijkheden hiervoor en welk lied moet je kiezen? Wij hebben alvast de leukste en meest gekozen methodes en liedjes voor je verzameld: