Braziliaanse show met batucada batuque en danseressen

Braziliaanse samba danseressen in verenkostuums

Als iemand het heeft over een Braziliaanse show dan wordt er natuurlijk als eerst aan sexy geklede samba danseressen in die elegante verenkostuums gedacht. Zo een optreden kan als tape-act geboekt worden waarbij de muziek vanuit een geluidsinstallatie wordt afgespeeld of ook live door een echte percussieband (ook wel Batucada / Batuque genoemd).

Batucada of Brassband met of zonder blazers

Bij batucada gaat het om de traditionele Braziliaanse percussie met authentieke Braziliaanse klanken. Een brassband is wat meer Caribisch georiënteerd en speelt ook bekendere nummers met een Caribisch ritme eronder. Voeg blazers toe en er komt een melodielijn bij.

Limboshow

Hoe laag kunnen de Braziliaanse danseressen gaan? De lat wordt steeds lager gelegd. We kunnen de lat ook nog in brand steken. En daarna is het de beurt aan u en uw publiek: How low can you go?

Tropische cocktails door vrouwelijke cocktailshakers

Vrolijke Tropische dames die al dansend cocktails van verse ingrediënten maken. Een cocktailbar met show op uw locatie.

Overige

  1. Braziliaanse live band: van duo/trio als achtergrondmuziek of als complete band om mee te dansen op authentieke Braziliaanse en een aantal andere Zuid-Amerikaanse stijlen. Onder andere met zangeres, percussionist, gitarist/zanger, bassist, drummer.
  2. Overige Braziliaanse dansshows: van Axe tot MPB en latin stijlen met traditionele en eigentijdse showkostuums..
  3. Tequileras show.
  4. Geef uw gasten een warm welkom met Braziliaanse dames. Eventueel met bloemenkrans of welkomsdrankje.
  5. Braziliaanse catering.
  6. Dansworkshop Axé, MBP of Samba.