Most popular

Caribbean Boys - Tropical partyband & allround gangmaker

Dé high-energy tropische ive band & allround sfeermaker. Van Latin, Caribisch tot popmuziek en danceclassics. Voor feesten om bij te dansen.
6 – 8p
Allround, Latin/Caribbean

Braziliaanse danseressen (bekend van TV) | Samba show

De Braziliaanse danseressen brengen het entertainment van Carnaval in Rio. De samba show is ook te boeken in combinatie met brassband, vuur-

Brassband with dancers for a spectacular South American show

Niets trekt de aandacht zoals een brassband. Met opzwepende ritmes en show spelen zij al dansend het dak eraf. Ook te boeken

Moksi live - half Surinamese singer and one man band

'Half' Surinaamse zanger & one man show voor een 'Heel' gezellig feest. Met zang, entertainment, live instrument, volle sound en meer.
1-2p, 5 – 7 pers.
Allround, Latin/Caribbean

Artist bookings with a tropical touch

Bring the tropical moods to your party with our hot entertainment. You can book high-energy bands and authentic Latin and Caribbean or international all-round artists here!

Artiest boeken met tropische touch | foto bands, danseressen en cocktailbar

Select your Tropical touch:

Latest posts

Trouw ceremonie op het strand

Wat kost de trouwceremonie en de huwelijksvoltrekking?

De vraag is gesteld en het antwoord was een volmondige "JA!". En nu komt de tweede vraag: wat kost het eigenlijk? Hier is
Meer lezen

Latest reviews

Valerie Kok

La Fiesta - allround coverband with color

Top! Top! Top!
Wat een geweldig/gezellige band! Alle gasten hadden het erover! En nog steeds. Ons bruiloftsfeest van 28-06-2019, werd een feest om nooit meer te vergeten. Dit allemaal dankzij LA Fiesta. Via deze weg nogmaals bedankt voor een geweldig feest! Het was ontzettend leuk en wij als bruidspaar en onze gasten hebben ontzettend genoten.

Als wij weer een groot feest mogen geven, bellen wij jullie!

Kamal Tewari

La Fiesta - allround coverband with color

Mijn complimenten! Geweldig genoten van jullie muzikale talent, top repertoire en waanzinnig goede vocalisten! Indroniel super, die leadzanger a’ la Bob Marley en de versie van Let’s stay together van jullie fantastische zangeres hoop ik nog vaak te horen! Keep it up!!


Would you like additional information or advice? Feel free to contact us, we are here to help.