Voor uw trouwfeest of huwelijksverjaardag (jubileum)

Van harte gefeliciteerd, als u hier terecht bent gekomen staat er een spannende periode voor de deur: u gaat trouwen! Van de hele dag blijkt het trouwfeest het meest herinnerd te worden. We hebben het dan over een avond die onvergetelijk moet zijn. Of misschien bent u al getrouwd en is dat de reden voor een feest; het gaat om uw huwelijksjubileum (oftewel huwelijksverjaardag). Wilt u ook die tropische touch op uw feestavond? Lees dan verder.

Swingende live bands

Onze swingende live bands staan garant voor sfeer, interactie en kwaliteit. Onze allround bands bieden naast een uitgebreid repertoire van bekende Zuid-Amerikaanse muziek ook een pop/disco/rock repertoire. Multiculturele muziek voor jong en oud. In de pauzes van de band gaat het feest gewoon door met onze muzikale playlist afgestemd op de gelegenheid.

We regelen daarnaast ook de benodigde geluids- & lichtstechniek zodat u daar geen omkijken naar heeft en verzekerd bent van kwaliteit. Heeft u een ceremoniemeester? Dan stemmen wij de planning graag nog met hen af om te zorgen dat alle puntjes op de ‘i’ worden gezet.

Limboshow, Cocktails en de rest

Misschien wilt u nog een stapje verder gaan met een Tropische cocktailbar & show, of wilt u uw gasten Tropisch laten verwelkomen door Tropische hostessen, uw gasten er verder bij betrekken met een Braziliaanse limbo show, of één van onze overige acts inzetten. Verrijk de receptie of ceremonie op de achtergrond met de romantische klanken van Spaanse gitarist/zanger Ray V.