Wie deze Batucada groep boekt, krijgt meer dan de doorsnee sambaband of drumband! Ok, natuurlijk brengt het de sfeer van het Braziliaanse carnaval naar uw feest zoals we zouden verwachten. De Braziliaanse Batucada (ook wel Batuque genoemd) brengt de echte authentieke Braziliaanse klanken en is een subgenre van de samba. En ja, deze percussieband kunt u ook in combinatie met onze Braziliaanse danseressen huren. Maar dat is nog lang niet alles..

Deze groep gaat namelijk een stap verder dan de gemiddelde samba band door de Braziliaanse percussie te combineren met Capoeira. Capoeira staat bekend als de Braziliaanse gevechtsdans met acrobatische kenmerken. Als combinatie met de live percussie geeft dit een echt spektakel met een multidisciplinaire show die nergens anders in Nederland te vinden is.

Braziliaanse drumband met flair en charme

De leden zijn allemaal afkomstig uit Brazilië en brengen daarmee een echt gevoel van de Braziliaanse cultuur met zich mee. De Brazilianen hebben een reputatie als warm en extrovert volk en dat komt ook goed naar buiten. Met andere woorden: de ideale openings- of verassingsact.

“We horen weleens van onze klanten dat dit wat weg heeft van de Chippendales show, maar dan swingender”

Braziliaanse band met samba danseressen

Mogen ze helemaal losgaan? Dan is er ook de optie om het zonder shirts te doen (tenzij het natuurlijk winter is). Het zal geen verassing zijn dat deze variant erg populair is bij vrijgezellenfeest en in clubs (zie ook foto’s). Zo kunnen we nog even door gaan, maar de bovenstaande video spreekt voor zichzelf.

Wilt u liever een percussieband met blazers? Neem dan ook een kijkje naar onze brassband.


Enkele referenties:
LatinVillage, Fiesta Macumba, Latin Rituals, Club Fix, Matrixx, Huishoudbeurs, Amsterdam dance event, Club W, Zomercarnaval Club Nora, Pal Mundo.

BEZETTINGEN
 1. Compacte Batucada show van 2 x 15 minuten met 4 percussionisten al vanaf € 575,00 voor particulieren en € 675,00 voor zakelijke klanten.
 2. Standaard Batucada show inclusief Capoeira van 2 x 15 minuten met 5 percussionisten en 2 Braziliaanse danseressen vanaf € 995,00
 3. Grote Batucada show inclusief Capoeira van 2 x 15 minuten met 6 percussionisten en 4 Braziliaanse danseressen vanaf € 1.650,00

*Voor bedrijven zijn de prijzen excl. BTW.
*Voor Carnaval, kerst en oud op nieuw gelden andere tarieven. 

INBEGREPEN
Reis- en en omkleedtijd.
NIET INBEGREPEN
Parkeerkosten.
Kosten van drinken voor de muzikanten (indien van toepassing).

  Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

  Uw gegevens  Gegevens feest
  Capoeira show (1x15 min)  Braziliaanse drumband met capoeira dansers
  Percussieband die interactief met publiek samba en batucada speelt
  Reactie publiek op live Braziliaanse muziek door drumband
  Braziliaanse drumband live op podium
  Braziliaanse percussie band met dansend publiek
  Capoeira show in club met live samba en batucada
  Bateria Batucada percussieband
  Batucada drumband uit Brasil in tenues
  Groepsfoto Braziliaanse artiesten drummers en danseressen

  Recensies

  Er zijn nog geen recensies.

  Laat een recensie achter

  Beoordeling