Een typisch Braziliaans feest zoals het Braziliaanse carnaval in Rio de Janeiro staat bekend om de temperamentvolle samba danseressen in indrukwekkende verenkostuums. Breng de sfeer van Braziliaans carnaval ook naar uw feest met uw eigen samba show!

Vrolijk, sexy en bekend van TV

Onze Braziliaanse danseressen waren onder andere te zien bij “All you need is love” en bij “Voetbal International”. Door hun dansachtergrond en brede schat aan kostuums van de hoogste kwaliteit zijn deze Samba danseressen breed inzetbaar. Onze klanten zetten dit Braziliaans entertainment onder andere in als openingsact maar ook als  complete show op bedrijfsfeesten. Ook op themafeesten en bruiloften zorgen de Braziliaanse danseressen voor een onvergetelijke avond.

Wist u dit al over onze samba shows?

  • De Braziliaanse danseressen zijn zowel alleen te boeken (als tape-act) of te huren in combinatie met een live optreden van een Caribische Brassband of authentieke Bateria Batucada groep.
  • De samba dansshow kan uitgebreid worden met extra shows zoals een vuur- en limbo show. Ook grotere shows met meer Braziliaans entertainment zoals capoeira en ook mannelijke dansers behoren tot de mogelijkheden.
  • Iedere show is maatwerk en wordt aangepast op uw wensen. Van het trekken van de aandacht en gasten op de dansvloer krijgen tot interactie met het publiek.
  • De dansgroep bestaat op verzoek uit 100% Braziliaanse dames, maar kan ook uit een mix bestaan van tropische danseressen. Onze dames zijn in ieder geval altijd 100% Zuid-Amerikaans.
  • Op verzoek kan de kleding ook wat minder bloot voor feesten met kinderen of partijen in formele sfeer.
  • Danseressen gezocht voor de show van een live band? Geen probleem, u kunt de danseressen ook huren om mee te dansen met de band van uw keuze.
  • De Tropische danseressen zijn ook in te zetten als hostessen om uw gasten te begroeten. Ook leuk: uw gasten met een Braziliaanse danseres samen op de foto!

Referenties
UWV, SBS6, RTL, All you need is love, Voetbal international, Ja wij willen, Rotterdam Zomercarnaval, ING bank, Nestlé, Amsterdam Folia Carnaval 2014, Bazar Brasil 2014, Reveillon Luxe 2014

Limbo show
De limbo show bestaat uit 3 tot 5 samba danseressen. De danseressen voeren samen een show op met de bekende “limbo-paal” en daarna is het publiek aan de beurt. De gasten worden hier op entertainende en zorgvuldige wijze in begeleid door de danseressen.

Tropische hostessen
U kunt uw gasten ook op warme wijze laten ontvangen door deze dames. Laat uw gasten feestelijk verwelkomen en met een glimlach en hun eigen bloemenketting.

Vuurshow
Zodra de limbo stok in brand wordt gestoken neemt ook de spanning toe. En dat is niet het enige dat in vlam schiet. Om te zorgen dat de locatie niet onbedoeld bij de vuurshow gaat horen zijn er een aantal voorwaarden aan de locatie. De ruimte moet een plafond hebben van minimaal 4m hoog en brandveilig zijn. Bij warm en droog weer is het ook mogelijk om de vuurshow buiten plaats te laten vinden.

vuurshow in buitenlucht

Samba danseressen van SoundFlex entertainment tussen het publiek
Braziliaanse danseressen bij All you need is love show
Samba show op themafeest
samba danseressen
danseressen zomercarnaval
Braziliaanse danseressen in verenkostuums
Braziliaanse danseressen

Recensies

5.00 gebaseerd op 2 recensies
08-09-2019

Was een top show!

04-01-2016

Oudjaar hebben wij de danseressen op bezoek gehad en we hebben genoten. De dames zagen er goed uit en wisten het publiek mee te krijgen.
Top gedaan en zeker een aanrader!!

Laat een recensie achter

Beoordeling