Deze Caribische brassband uit Rotterdam is unaniem door de vakjury verkozen tot winnaar van de grote ‘Battle of Drums’. Daarnaast won de groep ook nog de publieksprijs en werd bij Zomercarnaval Rotterdam door 40.000 bezoekers verkozen tot de “beste brassband van Nederland”. Zij weten als geen ander hoe ze de aandacht moeten trekken en een show moeten neerzetten. Ideaal als knallende openingsact voor een bedrijfsevenement of als verrassingsact bij een huwelijk of verjaardag.


Nu beginnen

0$

Bedankt, uw offerte is verzonden naar uw e-mailadres. Mocht deze niet ontvangen zijn dan horen wij het graag,

Keuzes pakket
Deze bezetting speelt standaard 1 set van 20 minuten of korter.Voorwaarden:

 • *Eventuele parkeerkosten zitten niet inbegrepen in het berekende bedrag. 
 • *Maximaal 45 minuten pauze tussen de sets. 
 • *In het geval van buitenoptredens kan er niet worden opgetreden indien het regent of de temperatuur lager is dan 5 graden celsius.

Reiskosten = [item-1013_price]

Afstand = [item-1022_price]

Aantal auto's = [item-1015_price]

Gages = [item-1018_price]

boekingsmarge = [item-1014_price]

meerprijs extra sets = [item-1019_price]

0$

U moet iets selecteren om verder te gaan.

Uw gegevens


0$

U moet iets selecteren om verder te gaan.

Details optreden


Let op: de brassband en / of de danseressen kunnen niet in de regen optreden (de kostuums van de danseressen en instrumenten van de bandleden zijn niet regenbestendig). In geval van regen kunnen ze niet optreden, het is een goed idee om alternatieve plek met overdekking paraat te hebben in geval van regen.


0$

U moet iets selecteren om verder te gaan.

Gegevens optredenAlle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Neem a.u.b. telefonisch contact via 06-34841840 met ons op om de beschikbaarheid na te gaan in verband met de korte termijn tussen vandaag en het optreden. 0$

U moet iets selecteren om verder te gaan.

Uw offerte is verzonden naar uw e-mailadres.

De uiteindelijk berekende prijs is :

Indien u de e-mail niet heeft ontvangen, controleer dan uw map ongewenste e-mail / spam of neem telefonisch contact met ons op (06-34841840).

Let op: eventuele parkeerkosten zitten niet inbegrepen in het berekende bedrag.

Summary

Omschrijving Informatie Hoeveelheid Prijs
Korting :
Totaal :

Klik hier om direct vrijblijvend uw prijs te berekenen.

Let op: wegens technische problemen is het momenteel enkel mogelijk om de prijs te berekenen maar niet om de offerte aanvraag per e-mail te versturen. Mail hiervoor uw ingevulde gegevens (screenshot is toegestaan) naar info@soundflex.nl , onze excuses voor het ongemak.


Een brassband is de ideale manier om de aandacht van het publiek te trekken en een grote impact te maken. De bandleden zijn mobiel en bewegen zich al dansend onder het publiek (geen geluidsinstallatie noodzakelijk).

Maak kennis met de SoundFlex Caribbean Brassband

Wat deze brassband anders maakt dan de rest:

 • De leden van de groep zijn allemaal afkomstig uit Caribisch gebied en dat is terug te horen aan de muziek. Met invloeden uit Caribisch gebied (o.a. Surinaams en Antilliaans) en Latijns Amerika.
 • Deze ritmes worden gecombineerd met de herkenbaarheid van bekende internationale en Nederlandse melodieën (gespeeld door de blazers). Dit leidt tot swingende eigen interpretaties met een zomers gevoel.
 • Deze eigen sound wordt constant vernieuwd met de laatste trends en invloeden van de hitlijsten.
 • Er wordt veel aandacht besteed aan de uitstraling van de groep. Getraind door hun een eigen choreograaf worden ook de danspasjes zorgvuldig in elkaar gezet.
 • Er kan op verzoek ook maatwerk geleverd worden voor een specifiek thema of evenement.
 • Daarnaast wordt ook de kleding van de bandleden tot in de puntjes geregeld zodat dit netjes en representatief is. De altijd energieke bandleden zijn om deze redenen niet alleen geweldig om naar te luisteren maar ook om naar te kijken.

De Caribische brassband is te huren in verschillende formaties van groot tot klein. De groep is zowel te boeken als brassband (met blazers) of drumband / percussieband (alleen de trommelaars). Hierbij de populairste mogelijkheden:

 1. De “Total Caribbean experience”: een grote ritmesectie met live blazers en Braziliaanse danseressen in prachtige verenkostuums. Deze grote formatie is vaak actief op festivals, themafeesten, bedrijfsfeesten en andere grote evenementen.
 2. De “Brass experience”: een grote ritmesectie met live blazers.
 3. De compacte formatie (te huren vanaf 4 percussionisten) is erg populair bij surprise party’s, verjaardagen en jubilea.

 


Referenties:

Dutch design week kickoff 2019, Gladiatoren aan de maas 2019, Clip Kanzi Appel, Gelredome Arnhem, Zomercarnaval Rotterdam, de DINO show (Amsterdam), Antilliaanse Feesten (Festival in België), Central Studios Utrecht, Summer Festival Den haag en MTV EMA.

SoundFlex Caribische brassband met Braziliaanse danseressen voor de opnames van Kanzi appel clip

Brassband met dans live op straat
SoundFlex Caribische brassband met Braziliaanse danseressen voor de opnames van Kanzi appel clip
brassband live op straat
drumband live bij Antilliaans huwelijk
brass band live op festival in den haag

Recensies

5.00 gebaseerd op 7 recensies
11-10-2022

Het was geweldig!!!
Ontzettend bedankt voor het regelen

05-09-2022

Super bedankt
Iedereen vond ze helemaal TOP

02-07-2022

Het was top!

30-10-2019

Complimenten aan de band voor het optreden tijdens lerarendag! Was super.

23-10-2019

Het was een super opening! De jongens hebben heerlijke muziek gemaakt, was fijn om met hun en soundflex te werken.

Zeker tot een ander event!

01-06-2019

Wij hebben de brassband en 2 danseressen van/via Soundflex ingehuurd bij een jubileum op de zaak. Het was een groot succes en iedereen heeft ervan genoten.

Zeker aan te raden!

25-03-2019

De brassband was een hit hier in Hoorn, iedereen had het erover! Ik zag oude mensen en kleine kindertjes hupsen en springen.

Laat een recensie achter

Beoordeling