Dans workshop op locatie: gezond en gezellig!

Samen dansen is niet alleen goed voor de gezondheid maar ook voor het sociale contact. Doordat bij een dans workshop iedereen in het publiek wordt betrokken is het tegelijkertijd een stukje teambuilding. Hierdoor hebben de deelnemers na afloop iets leuks over na te praten en naar terug te kijken. Mede om die reden zijn dansworkshops ook erg populair als ijsbrekers en bij personeelsfeesten en teamuitjes.

Vol met energie en entertainment

Zumba veroverende de wereld door de dansworkshops leuk te maken. De lessen zitten vol energie met lekkere muziek en sturing door gezellige instructeurs. Om die reden wordt het ook weleens als een vorm van entertainment op zichzelf gezien. Onze instructrices hebben een brede dansachtergrond en ervaring met een specialisatie in Zuid-Amerikaanse stijlen. Daarnaast weten zij hoe ze een publiek moeten vermaken en erbij kunnen betrekken.

Zuid Amerikaanse muziekstijlen voor verschillende niveaus

Leer uw gasten de basispassen van Braziliaanse Samba of begin met Salsa dansen. Latijns Amerika kent een breed aanbod aan stijlen met ieder een eigen stuk cultuur en aantrekkelijke warmte. Het niveau wordt aangepast op de groep voor een laag drempelige deelname. Neem maar eens een kijkje naar de foto’s en video!

Soorten dansworkshops:

  • Zumba workshop
  • Salsa workshop
  • Samba workshop
  • Capoeira workshop
  • Workshops in andere Zuid-Amerikaanse dansstijlen

Kijk ook eens naar onze andere workshops.

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Uw gegevensGegevens feestDansworkshop zumba , de vrolijkste van de dansworkshops
Dansworkshop Zumba bij teambuilding personeel
dansworkshop
leren salsa dansen
Zumba dansworkshop
gezellige dansworkshop
zumba dansworkshop

Recensies

Er zijn nog geen recensies.

Laat een recensie achter

Beoordeling