De geluidsinstallatie en geluidstechnicus maken de band

Als band ben je net zo goed als de geluidsinstallatie die je muziek naar het publiek brengt. En die geluidsinstallatie is op zijn beurt weer net zo goed als de persoon die het bedient. Dit geldt zowel voor het geluid voor de band (op het podium) als het geluid naar het publiek toe. Een goede sound is een combinatie van goede band, goede apparatuur en een goede geluidstechnicus als link tussen die elementen.

Mixen voor zowel de artiesten als het publiek
Wij helpen bands graag om deze apparatuur en/of link te bieden waarbij zowel het publiek als band (on stage) een goede sound hebben.

Hoe doen wij dat?

 1. Wij werken met technici met de juiste opleiding en ervaring in geluidstechniek en daarnaast ervaring als producer en arrangeur om de muziek te begrijpen en icing on the top toe te voegen. Onze technici hebben een brede achtergrond met allround inzetbaarheid met specialisatie in Zuid-Amerikaanse muziekstijlen & wereldmuziek.
 2. Wij maken voor ieder optreden een geluidsplan op maat waardoor altijd de juiste en passende geluidsset wordt geleverd. Men betaalt dus nooit onnodig te veel of komt power tekort. Of het nou gaat om een klein zaaltje of groot plein,  wij bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs.
 3. Wij bieden ook sets met een draadloos mengpaneel waardoor de technicus geen plaats meer inneemt van de dansvloer of zaal maar vrij rond kan lopen om te zorgen dat het geluid overal goed klinkt. Daarnaast is er meer vrije ruimte voor de band om op te stellen of de dansende gasten wat vooral van pas kan komen in kleinere ruimtes.
 4. Door professionaliteit en een fijne samenwerking met de artiesten en het publiek.

 

Mogelijkheden met geluidsinstallatie huren

 • Huur complete geluidsinstallatie incl. bediening
 • Losse huur geluidstechnicus (zonder geluidsinstallatie erbij)
 • Optionele lichtinstallatie
 • Live registratie van optredens (geluid en eventueel beeld)

 


Referenties
Band Caribbean Boys, Salsaformatie “Que Bueno que son”, Banda Karibe.

  Uw gegevens

  Gegevens evenement  Geluidsinstallatie met geluidstechnicus
  geluid voor bands en artiesten
  Geluid voor bands

  Recensies

  5.00 gebaseerd op 1 recensie
  20-03-2019

  Mooie heldere balans van onze instrumenten en geen feedback op het podium! Een groot verschil met wat we voorheen kregen bij een andere leverancier.

  Daarnaast was de technicus ook fijn in omgang, hopelijk kunnen we in de toekomst vaker met dit geluid spelen.

  Laat een recensie achter

  Beoordeling