Opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek, gebracht door een authentiek salsa orkest met een kleurrijke show van de zangers. Een garantie voor een fantastisch feestavond, waar iedereen direct in de juiste stemming zit en volop geniet.

“Orquesta P-Latino“ bestaat sinds 2002 en is een rap tempo uitgegroeid tot één van het meest succesvolle salsa-orkesten van Nederland en de Benelux.  De groep staat bekend om hun authentieke Latin ritmes zoals de Salsa, Merengue, Montuno, Chachacha en Bolero.  Maar speelt daarnaast ook de populaire Bachata en Kizomba stijlen die op dit moment bij de meeste dansscholen gegeven worden.  Maar ook met de Caribische Zouk kan het orkest uitstekend uit de voeten.

De twaalf muzikanten zijn afkomstig uit o.a. Nederland, Dominicaanse Republiek, Guatemala, Spanje, en Curaçao. De complete ritmesectie zorgt voor een grote echte Latin sound en bestaat uit o.a. timbales, drums, conga’s, bongo’s, campana, tambora, piano en basgitaar. Daarnaast zorgen de vier dynamische blazers voor de spetterende melodische lijnen. De sound wordt compleet gemaakt met drie enthousiaste frontzangers die zelf ook uitgebreid op de Latin tunes mee dansen.

Enkele referenties:

Polé Polé Festival, Fiesta del Sol, Salsa Idols, Jazzfestival Breda, Delft, Helmond en Oisterwijk, Zomercarnaval Rotterdam, Heineken, Amsterdam Tivoli Festival,  Afro-Latino Festival, Park Festival, Zomerfeesten van Eppegem, Amsterdam RAI Autoshow.

Uw gegevensGegevens feestSalsa orkest P Latino
Salsa band voor live Latijns Amerikaanse muziek
Latin band met blazers

Recensies

Er zijn nog geen recensies.

Laat een recensie achter

Beoordeling