Op naar het beste feest dat uw personeel ooit heeft gekend!
Zuid-Amerikaans entertainment personeelsfeest

Eén keer per jaar is het er weer tijd voor: HET personeelsfeest. Iets om naar uit te kijken, wat alle werknemers weer dichter tot elkaar brengt en altijd zo leuk is om over na te praten. Dit keer heeft het een tropische touch erbij..

Onze swingende live bands brengen sfeer naar ieder personeelsfeest waarbij bij iedereen de heupen los gaan. Onze allround bands bieden naast een uitgebreid repertoire van bekende Zuid-Amerikaanse muziek ook een pop/disco/rock repertoire. Voor ieder wat wils dus, liever een authentieke 12-koppige Salsa band? Dat kan natuurlijk ook!

En daar houdt het niet op; bij een Tropisch feest horen ook Tropische dames en heerlijke zomerse cocktails. Maak kennis met onze Cocktailgirls, Braziliaanse danseressen, verschillende dansshows en overige acts. Deze dames brengen de warmte graag naar uw gasten door ze actief in de show te betrekken.

Nog actiever bezig zijn? Dan hebben we ook nog verschillende workshops, laat de directeur eens gezellig mee zakken met de rest van de afdeling. Natuurlijk is dit alles slechts een kleine greep uit de mogelijkheden voor uw unieke feestavond, neem contact op voor uw pakket op maat.

 

Deze bedrijven hebben de Tropische sfeer al geproefd:

 

Ook op zoek naar een vergaderlocatie? Neem eens een kijkje bij: Vergaderlocaties in Eindhoven en omgeving