Onzeker of je feest door kan gaan door het Corona virus? Wij geven deze tips
Gezellig zonder mensen ivm Corona

‘Doe een stapje naar voren en een stapje terug…’, sommige kennen dit lied van vroeger, deze maand doen we het met z’n allen. Na de vele versoepelingen van oktober volgen nu de strengere maatregelen van november en nu ook december 2021. We betwijfelen dat het een witte kerst wordt, maar druk met familie zal het in ieder geval niet worden als het advies van de overheid opgevolgd wordt.

Laatste update: 19 december 2021

Wat zijn de huidige regels voor evenementen?

  1. Tot en met 14 januari 2021 geldt een harde lockdown waarbij er geen evenementen plaats mogen vinden met enkele uitzonderingen.
    1. Uitvaarten zijn toegestaan. er geldt daarbij een maximale groepsgrootte van 100 bezoekers. Zij moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden.
    2. Reguliere weekmarkten (dit geldt niet voor kerstmarkten, die mogen niet plaatsvinden).
  2. Optredens met maximaal 2 bandleden buiten in de openbare ruimte zijn wel toegestaan.
  3. Zie ook afbeelding hieronder.

Bron: Rijksoverheid.

Wanneer is het voorbij?

Dat is moeilijk te voorspellen, niemand kan namelijk met 100% zekerheid een datum prikken en zeggen “Ok, dan is het voorbij”. Dit is wat wij wel weten:

  1. Bij boekingen die niet door kunnen gaan vanwege de op dat moment geldende Corona regels bieden wij van SoundFlex entertainment in ieder geval onze klanten de mogelijkheid om deze zonder bijkomende kosten te verzetten naar een andere datum.
  2. China loopt 3 maanden op ons voor qua Corona-virus, dit geeft een beeld wat ons iedere keer de komende maanden ongeveer te wachten staat.

 

Coronamaatregelen per 19 dec 2021

Over Auteur

client-photo-1
maarten

Reacties

Geef een antwoord