Swingende dansshow met Braziliaanse danseressen in verenkostuums

Een typisch Braziliaans feest zoals het Braziliaanse carnaval in Rio staat bekend om de temperamentvolle samba danseressen in indrukwekkende verenkostuums. De Braziliaanse danseressen zijn zowel alleen te boeken (als tape-act) of in combinatie met een live brassband, in de sfeer van Braziliaans carnaval.

Dat is nog niet alles; u kunt uw gasten ook op warme wijze laten ontvangen door deze dames. Laat uw gasten feestelijk verwelkomen en met een glimlach en hun eigen bloemenketting. Behalve deze zonnige ontvangst behoren ook dans-, vuur- en limboshows tot de mogelijkheden. In de limbo show spelen u en uw gasten zelf de hoofdrol!

100% Braziliaans en bekend van TV

In 2015 waren onze Braziliaanse danseressen onder andere te zien bij “All you need is love” en in 2014 bij “Voetbal International”). Onze dames zijn 100% Braziliaans, hebben een dansachtergrond en beschikken over een brede schat aan kostuums van de hoogste kwaliteit. De Braziliaanse danseressen zijn breed inzetbaar als bijvoorbeeld openingsact en zijn ook een populaire keuze als entertainment op bedrijfsfeesten.


Referenties
UWV, SBS6, RTL, All you need is love, Voetbal international, Ja wij willen, Rotterdam Zomercarnaval, ING bank, Nestlé, Amsterdam Folia Carnaval 2014, Bazar Brasil 2014, Reveillon Luxe 2014

BOEKINGSOPTIES
– Te boeken met 2 tot wel 12 danseressen.
– Te boeken met of zonder brassband (in dat geval wordt het een tape-act.

Opmerkingen
– Een show is al te boeken vanaf € 315,00. Vul het formulier hiernaast in om vrijblijvend uw prijs op maat te ontvangen.
– Prijzen afhankelijk van aantal sets, aantal danseressen en locatie optreden.
– Let op: voor juni, juli, carnaval, kerst en oud- op nieuw gelden andere tarieven.

INBEGREPEN
Tropische kostuums Muziek op USB (bij tape-act)
Reis- en omkleedtijd  Reiskosten
NIET INBEGREPEN
Parkeerkosten
Geluidsinstallatie voor tape-act

Limboshow
De limboshow bestaat uit 3 tot 5 samba danseressen met of zonder het vuurelement. In de limboshow voeren de danseressen eerst samen een show op met de welbekende “limbo-paal” en daarna is het publiek aan de beurt. De gasten worden hier op entertainende en zorgvuldige wijze in begeleid door de danseressen. Voor boekingen met een vuurspuwshow moet het optreden plaats kunnen vinden in de open lucht of een ruimte met een plafond van minimaal 4m hoog, dit in verband met de veiligheid.

Vuurspuwer

Tropische hostessen

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Uw gegevens
Gegevens feest
Show met slang (1x15 min)Vuurspuwer (1x15 min)Braziliaanse danseressen
Braziliaanse danseressen
Braziliaanse danseressen bij All you need is love show
Braziliaanse danseressen in verenpak
samba danseressen
danseressen zomercarnaval

Recensies

5.00 based on 1 review
04-01-2016

Oudjaar hebben wij de danseressen op bezoek gehad en we hebben genoten. De dames zagen er goed uit en wisten het publiek mee te krijgen.
Top gedaan en zeker een aanrader!!

Laat een recensie achter

Beoordeling