Bands boeken

Bands boeken

De juiste band boeken voor uw feest kan soms een flinke uitdaging lijken. Het geheim zit in het vinden van de juiste match met uw muziekwensen en type publiek. Ieder publiek en soort evenement is anders.

In ons multiculturele Nederland hebben we vaak te maken met een gemengd publiek en zoeken we ook weleens gericht op het thema van het feest. Gaat u voor een grote latin band, een allround coverband, of misschien een Surinaamse feestband? Het hoeft niet altijd een \'of\'-scenario te zijn, er bestaan ook allround combinaties qua muziek.

Een andere factor is uw budget. De beste prijs en kwaliteitsverhouding staat daarbij centraal. Om die reden vindt u hieronder zowel grotere en bekende bands voor bedrijfsfeesten en bruiloften als goedkopere kleinere muziekbandjes voor verjaardagen en feesten met een beperkter budget.

Bekijk de onderstaande profielen en video\'s (klik onder de video op de onderstaande miniaturen om van video te wisselen) en vind snel uw match!

Liever persoonlijk advies? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 06-34841840.


Acts & shows

Acts & shows

Vind hier de leukste tropische acts en shows voor uw feest. Een act of show voegt variatie toe aan een feest en kan het thema versterken. Huur een spectaculaire show om de aandacht te trekken en mensen in dansstemming te brengen – of huur een akoestische act op de achtergrond om een Spaanse sfeer tijdens het diner te versterken. We helpen u graag!

Direct hulp? Bel dan geheel vrijblijvend naar 06-34841840.


Workshops & teambuilding

Workshops & teambuilding

De leukste workshops op uw eigen locatie met tropische touch. Ga lekker swingen tijdens de dansworkshop of leer cocktails maken in de cocktail workshop.

Een leuke workshop kan gezond zijn, leerzaam zijn en mensen dichter tot elkaar brengen.

Persoonlijk advies? Bel dan geheel vrijblijvend naar 06-34841840.


Event support

Event support

Ondersteuning nodig bij de productie van uw evenement? Van geluidsplan tot de keuze en bediening van geluidstechniek – stage management en planning. Wij denken graag met u mee!

Graag persoonlijk advies? Bel dan geheel vrijblijvend naar 06-34841840.